Mecc Maastricht

Het verhaal van MECC Maastricht gaat over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer de klant een belangrijke dag heeft, het flesje wijn dat als geschenk voor je klaar staat als je bij ons op bezoek bent geweest, het pro-actief meedenken over een breed scala van vraagstukken en zelfs de bereidheid om ‘s nachts je bed uit te komen wanneer men je nodig heeft. Voor ons is niets te gek. Waarom? Voor ons is maar één onderdeel echt belangrijk: het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, zijn we bereid verder te gaan dan verwacht. We zoeken de grenzen op van verwachtingen. Het doel is ze te overtreffen. Oftewel, voorbij de grenzen gaan om boven onszelf uit te stijgen. Niet alleen in klanttevredenheid. Ook in de letterlijke vorm. Vanuit MECC Maastricht kunnen onze klanten de grenzen over. Om boven zichzelf uit te stijgen. Als een poort naar Europa met drie landsgrenzen binnen een half uur rijden. Een unieke mix waarin wij geloven. Een mix die met twee woorden te vatten is. Beyond Boundaries.

Missie

Wij brengen (inter)nationaal mensen en bedrijven samen in Maastricht om een economische spin-off te genereren voor de stad en regio, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen altijd onderdeel is van ons beleid en onze bedrijfsvoering.

Visie

Wij zijn Europa’s meest gastvrije venue voor beurzen, congressen en evenementen. Daag ons uit: Wij zijn go-getters die alleen genoegen nemen met het beste resultaat. Met onze persoonlijke aanpak, 5-sterren service en oog voor detail brengen wij ieder event naar the next level. We exceed expectations.

Kernwaarden

Wij geloven in het aangaan van langdurige partnerships, door ons continue te verplaatsen in onze klanten en partners, door altijd die stap extra te zetten om te winnen, zonder daarbij onze omgeving uit het oog te verliezen en door ook samen onze successen te vieren.
Companion | Chameleon | Champion | Caring | Celebrate

Beyond Boundaries

Wij gaan niet gewoon ver maar beyond boundaries ver om de verwachtingen van onze klanten, stakeholders, gasten en overige partners te overtreffen.

Gerelateerd