Louwman Group

Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Niet alleen als importeur en retailer, maar inmiddels ook als leverancier van zorghulpmiddelen, als financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Samen zijn we Louwman en vooruitgang is onze belangrijkste traditie. Want mobiliteit is meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Het is mensen bewegen en verder brengen. Beweging leidt tot ontdekking, tot groei en vrijheid. Daarom willen we grenzen verleggen, elke dag weer. Toonaangevend zijn in mobiliteit. En het morgen nog beter doen dan vandaag.

Mobiliteit betekent meer dan een auto, motor of rolstoel. Het is ook emotie, bereikbaarheid en vrijheid.

Louwman Group staat voor teamwork en wederzijdse loyaliteit. We hebben duurzame werkrelaties met elkaar, onze klanten en partners. We vormen een hechte familie van sterke bedrijven die met plezier samenwerken en elkaar beter maken. Onze activiteiten zijn ondergebracht in 6 divisies, de groepsstaf en het Louwman Museum.

Gerelateerd