Holiday Inn Eindhoven Airport

Het nieuwe Holiday Inn Eindhoven Airport hotel opende officieel zijn deuren voor het publiek op 10 mei 2023. Gelegen op Eindhoven Airport, binnen het Flight Forum businesspark, beschikt het pand over 180 slaapkamers, een restaurant dat de hele dag geopend is, een bar, vergader- en evenementenruimtes en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Het Open Lobby-concept van het hotel biedt een levendige gemeenschappelijke ruimte waar gasten kunnen ontspannen en contact kunnen leggen met vrienden, familie of andere gasten, ontworpen met de behoeften van de moderne reiziger in gedachten. Het omvat het restaurant van het hotel, dat een ontspannen en flexibele benadering van dineren biedt, waardoor gasten de vrijheid hebben om te eten wat ze maar willen, en wanneer ze maar willen. Ter plaatse heeft een team van getalenteerde koks een heerlijk en gevarieerd menu samengesteld dat aan alle smaken voldoet, en voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar oud is het eten tijdens hun verblijf gratis. Laatkomers en vroege vogels kunnen gebruikmaken van de 24-uurs roomservice van het hotel, die een selectie favorieten van het restaurantmenu serveert.

Bovendien kunnen gasten profiteren van het IHG One Rewards loyaliteitsprogramma, dat de hotelloyaliteitservaring opnieuw heeft gedefinieerd en leden voordelen biedt bij 17 merken en 6.000 hotels wereldwijd.

Eindhoven Airport (EIN) ligt op ongeveer 10 km van het stadscentrum en is bereikbaar via de weg en het openbaar vervoer. De luchthaven verwerkt meer dan zes miljoen passagiers per jaar, en er wordt verwacht dat er eind 2023 een uitbreidingsproject van de vluchthaventerminal van start gaat. De locatie van het hotel maakt het ideaal voor zakelijke gasten, die gebruik kunnen maken van drie goed uitgeruste vergaderzalen op de begane grond. Er is een aparte ruimte voor maximaal 36 personen, en het hotel biedt catering- en evenementenplanningservices om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Renate van Lier is de nieuwe General Manager van het hotel en zei: "We zijn erg blij om nu volledig open te zijn en gasten te verwelkomen in dit prachtige hotel hier in Eindhoven. Deze opening kwam op het ideale moment, precies toen de luchthaven begon met zijn spannende uitbreidingsproject.

"De locatie van het hotel biedt een ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers, dicht bij de luchthaventerminal en op korte afstand van het centrum van Eindhoven, evenals het nabijgelegen Eindhoven Business Park en de Brainport Industries Campus.

"Het Holiday Inn Eindhoven Airport biedt eersteklas faciliteiten om aan de behoeften van al onze gasten te voldoen, en we zijn erg enthousiast om een hoogwaardige klantbeleving te bieden aan degenen die bij ons verblijven."

Om een verblijf te boeken, bezoek https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/gb/en/eindhoven/einea/hoteldetail of neem rechtstreeks contact op met het hotel.