Global Aviation

Global Aviation is uw ideale partner in de huur van vliegtuigen voor zowel particulieren, bedrijfsleven en overheid, alsook personen uit de sport-, muziek, reis- en filmindustrie. De beschikbare toestellen variëren van (zeer luxe) privéjets tot grote (vracht)vliegtuigen als Boeing, Airbus en Antonov. Nagenoeg elke denkbare (regionale) luchthaven is voor ons bereikbaar! Onze dienstverlening is dan ook eenvoudig samen te vatten: SERVICE, SERVICE EN NOG MEER SERVICE!

Privéjets
Een weekendje Madrid of een dagje shoppen in Londen? Een spoedvergadering in New York? Met het huren van een privéjet, zakelijk of particulier, begint de efficiency en de voorpret al bij aankomst op het vliegveld! Slechts 15 minuten ‘mag’ u maar genieten van de VIP lounge, want we staan klaar voor vertrek!  Het is niet alleen ‘met afstand’ de meest efficiënte manier van vliegen, maar ook ‘verreweg’ de leukste, meest luxe, gezelligste en vooral de meest flexibele! Want met uw gehuurde privéjet wordt nagenoeg elke (regionale) luchthaven een vertrekplaats of bestemming en dat is – zeker zakelijk gezien – een belangrijke tijdsbesparing!

Groepscharters met een privévliegtuig, pure verwennerij!
Met het handige ‘VIP-Valet Parking parkeren’ laat u uw gasten, lekker brutaal, gewoon voor de deur parkeren, en laat de rest aan anderen over! Vervolgens gaan ze naar een incheckbalie die speciaal voor hun vlucht is gereserveerd en dan direct door naar de VIP lounge voor een hapje en een drankje. Dit gevoel van verwennerij krijgt dan een mooie climax als uw gasten tenslotte instappen in het door u gereserveerde luxe privévliegtuig! Wij faciliteren vliegtuigen voor 20, 50, 150 tot zelfs 500 passagiers.  

Meer weten? Kom dan snel langs op www.GlobalAviation.nl

Gerelateerd