Gassan Diamonds

Meer dan 75 jaar kwaliteit, service en vakmanschap.

GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door 'grootvader' Samuel Gassan in 1945 en kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten.

Naast het slijpen van diamanten is het vandaag de dag kernactiviteit om bezoekers van over de hele wereld te informeren over de beroemde vier C's (karaat, kleur, helderheid en slijpsel) die samen de uiteindelijke waarde van elke diamant bepalen. GASSAN voegt een vijfde C, van Confidence, toe. Wij delen onze kennis en passie graag door onze bezoekers rond te leiden in de magische wereld van diamant. Wij bieden de ultieme mogelijkheid om diamant juwelen te personaliseren door talloze keuzes en mogelijkheden te bieden. Onze bekwame goudsmeden kunnen de aangekochte diamant in slechts 30 minuten in het gekozen juweel zetten.

GASSAN is tevens betrouwbaar en de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van' s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze verschillende merken worden verkocht in onze GASSAN winkels.  En last but zeker not least is GASSAN enorm trots om de ultieme ‘mix & match jewelry’ Choices by DL en het unieke ‘meer dan briljant’ slijpsel  ‘GASSAN 121’ te presenteren, beide in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd.

Gerelateerd