Expert Boxtel

Al jaren is Expert dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland! Wat dit voor u betekent? Dat u altijd goed geholpen wordt en altijd optimaal kan genieten van uw nieuwe aanwinst. Bestelt u online, dan wordt u gewoon geholpen door uw lokale Expertwinkel. Is het product kapot? Geen probleem, de winkel om de hoek staat voor u klaar. Dat is de kracht van Expert. 

Altijd passend advies
Met het advies van Expert weet u altijd dat u het juiste product in huis haalt, of u nu een van onze 140 winkels bezoekt of een product bestelt via onze webshop. In onze winkels staan onze Experts altijd voor u klaar om te helpen met persoonlijk advies. Ook online zorgen wij voor duidelijke uitleg bij de producten en hebben wij verhelderende adviespagina’s die u helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast hebben wij duizenden productreviews van klanten op onze website. Zij hebben de producten persoonlijk in gebruik en kunnen precies uitleggen wat ze er goed aan vinden en wat beter kan. Wilt u zelf uw mening geven? Laat dan gerust een productreview achter en maak kans op €50,- shoptegoed.

Altijd de beste service
Bij Expert bent u als klant het belangrijkst en dat houdt niet op nadat jij u nieuwe product hebt afgerekend. Om te zorgen dat u optimaal van uw nieuwe aanwinst kunt genieten biedt Expert verschillende handige diensten. Zo kunnen wij uw computer helemaal gebruiksklaar maken, kunnen wij het netwerk in uw huis installeren zodat u in elke hoek van uw huis een uitstekende verbinding heeft en kunnen wij u uitgebreid helpen met het inmeten, installeren en inbouwen van al uw nieuwe (huishoudelijke) apparatuur.

Gerelateerd