DokterEs

Dokter Esther de Vries is cosmetisch arts KNMG en eigenaresse van haar kliniek DokterEs in Eindhoven. Ze heeft een passie voor het bereiken van uitsluitend natuurlijke resultaten met injectables (o.a. botox, fillers, biostimulatoren en skinboosters). Dit wordt bereikt door de natuurlijke grenzen van schoonheid te bewaken en te respecteren. Hierdoor ontstaat er een uitgeruste frisse blik, maar blijft ook het eigen karakter van het gezicht én de mimiek behouden. 

Injectables trainer

Haar visie op het veilig gebruik van injectables en het belang van het bereiken van natuurlijke resultaten geeft ze ook graag door tijdens haar werkzaamheden als injectables trainer. In haar trainingen leert ze collega artsen te werken met botuline toxine, biostimulatoren, hyaluronzuur fillers en hyaluronzuur skinboosters. 

Kwaliteit, integriteit en betrokkenheid

Dit zijn voor dokter Esther de belangrijkste punten in haar werk als arts. In haar benadering neemt ze de tijd voor elk consult en behandeling. Ze leeft zich in, probeert wensen en verwachtingen helder te krijgen en geeft eerlijke adviezen. 

Alleen natuurlijke resultaten, passend bij de leeftijd

Subtiele natuurlijke resultaten passend bij de leeftijd, waarbij het karakter van het gezicht en de mimiek behouden blijft. Dát is waar DokterEs voor staat, en dit zal ten alle tijden voorop worden gesteld. Ieder gezicht is uniek met een eigen schoonheid en dat wil ze ook graag zo houden. 

Veiligheid en kwaliteit

Esther werkt uitsluitend met A-merk injectables. De fillers die zij gebruikt zijn niet-permanente fillers op basis van hyaluronzuur (Restylane). Deze zijn al vele jaren op de markt en hebben hun veiligheid inmiddels in de praktijk én wetenschappelijk bewezen.

De kliniek DokterEs bevindt zich in het prachtige pand van Agua Skin Institute op Wilhelminaplein 17 in Eindhoven.

Gerelateerd