Cachet

Cachet Models is al sinds 1989 wereldwijd actief als modellenbureau. Vanuit ons kantoor op Strijp-S in Eindhoven boeken we niet alleen modellen van alle leeftijden (van baby tot grootouders), maar ook acteurs, actrices en figuranten. Zowel voor fotoshoots als voor film- en video-opnamen hebben wij de juiste modellen. Cachet denkt mee, zoekt of scout het juiste model en binnen 24 uur heb je ons voorstel.

Fashions

Onze Fashions hebben ruime internationale ervaring. Ze hebben voor grote merken gewerkt, zoals Dolce and Gabanna, Dior en Tommy Hilfiger. Deze topmodellen tillen campagnes naar een hoger niveau.

New Faces

De nieuwe generatie talenten van Cachet Models zijn de New Faces. We hebben New Faces in de leeftijd van 14 tot 22 jaar, allemaal met de juiste lengte en maten. Dit zijn onze jonge modellen die wij opleiden tot internationale topmodellen.

Specials

Ben je op zoek naar een model van 25+ met een juiste modellook en veel ervaring? Kies dan een van onze Specials. De Special modellen zijn breed inzetbaar en hebben een uitgebreid portfolio.

Streetcast

Op zoek naar een alledaags type? Een model met wie een gemiddelde Nederlander zich goed kan identificeren? Kijk dan bij onze Streetcast Division.

Kids

Deugnieten die wel durven; baby's, kleuters en tieners vind je ook bij Cachet. Modellen tussen de 0 en 14 jaar oud zijn te vinden in onze Kids Division. Ben je op zoek naar een gezin? Laat het ons weten; die hebben we namelijk ook in ons bestand.

Gerelateerd