Brover


Bedrijfswageninrichtingen voor ieder type gebruiker

Brover biedt oplossingen voor de zelfstandige installateurs, middelgrote groenprofessionals tot gigantische infra bedrijven; Oftewel Brover is er voor iedere bedrijfswagen bezitter. Brover: ‘’wij luisteren naar de wensen en nemen onze klanten graag mee in ons unieke Brover Experience Center voor het perfecte ontwerp. Of het nu gaat om laadruimtebescherming, accessoires, een complete inrichting van hout, staal of 100% aluminium. Alles is mogelijk, zelfs een compleet ingerichte laadruimte met de mogelijkheid tot het laden van accugereedschap.

De nummer één in bedrijfswageninrichting

Met meer dan 25 jaar ervaring is Brover expert op gebied van bedrijfswageninrichtingen. Hierbij zijn alle oplossingen gericht op duurzaamheid, veiligheid, efficiency, kostenbesparing en bovenal de gebruiker helpen bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Als maatschappelijk betrokken bedrijfswageninrichter staat Brover voor vakkennis, innovatie, duurzaamheid en service. Waarbij wederzijds vertrouwen dan ook altijd centraal staat.

Brover Experience Center

In het unieke 2.500m2 Brover Experience Center staat alles in het teken van de bedrijfswageninrichting, hier kan iedereen alle denkbare mogelijkheden komen bekijken, voelen en ervaren. Onze adviseurs beginnen altijd met een rondje door het Experience Center, om een beeld te krijgen van de wensen en behoeften. “Wat moet er anders dan de vorige wagen?” “Wat moet er juist hetzelfde?” “Kan ik de klant iets aanbieden waar hij nog niets van weet”.

Zeliox Excessive Power

We leven in een kwetsbare wereld, met veranderende wensen, aanpassingen in bedrijfsprocessen, nieuwe gereedschappen, verduurzaming en de zoektocht naar groene oplossingen. Vanuit deze gedachte en zoektocht is de dochteronderneming Zeliox ontstaan, een producent voor mobiele stroomvoorzieningen waarbij je onderweg altijd verzekerd bent van stroom. Inmiddels is deze geweldige oplossing in meerdere varianten verkrijgbaar, Is Zeliox dé partner voor bedrijven die met stroom werken op locatie en helpt Zeliox graag mee aan de groene energietransitie; ‘De overgang van vervuilde apparaten (zoals gemotoriseerd gereedschap en brandstof gedreven aggregaten), naar de inzet van duurzame accu gedreven producten (zoals de Zeliox en accu gedreven gereedschap).

Gerelateerd