BVC

Kies voor de Brabantse Verhuis Centrale

Dan bent u bij de Brabantse Verhuiscentrale aan het juiste adres. Al vier generaties lang zijn wij expert op het gebied van verhuizen. Op deze website vindt u alle informatie over onze dienstverlening.

Speerpunten van onze dienstverlening

Persoonlijkheid, zorgvuldigheid en efficiëntie vormen de belangrijkste speerpunten van onze dienstverlening. Voorafgaand aan de verhuizing komt één van onze verhuisadviseurs graag bij u langs om de verhuizing met u door te spreken. Tijdens dit gesprek bespreken we gezamenlijk uw persoonlijke wensen en stellen we een draaiboek op om de verhuizing efficiënt te kunnen laten verlopen. U kunt erop vertrouwen dat de afspraken die we met u maken altijd zullen worden nagekomen. Uw verhuizing is bij ons in goede handen.

Ondersteunende diensten

Wij vinden het belangrijk dat uw verhuizing prettig verloopt. Wij bieden u daarom de mogelijkheid zo veel mogelijk aan ons uit handen te geven. Zo kunt u ook voor huur van opslagboxen terecht bij  Brabantse Verhuiscentrale en is het ook mogelijk via ons een verhuislift te huren. Tot slot weten wij als verhuisexpert maar al te goed hoe ingrijpend een verhuizing kan zijn voor uw kind. Gaat u verhuizen met kinderen? Dan verwijzen wij u graag naar het deel van de site waar wij u hierover adviseren.

Gerelateerd