Brabant Business Media

Brabant Business Media biedt bedrijven alles onder één dak. Dankzij de combinatie van print, online en video kunnen we u een cross mediaal concept bieden, want we zijn van mening dat online en offline nieuws elkaar perfect aanvullen.

Brabant Business Magazine is een beeldbepalend thematisch zakenblad in Brabant. De frequente verschijning zorgt dat het blad bij lezers bekend en geliefd blijft. Al meer dan 25 jaar delen bedrijven, overheden, kennisinstellingen en onderwijsorganisaties doelgericht hun nieuws met onze zakelijke lezers.

Brabant Business Online-Magazine is een digitaal, interactief magazine. Met aansprekende beelden, leuke animaties en flitsende video’s nemen we u mee in de Brabantse zakenwereld. Hierin leest U mooie achtergrondverhalen, actualiteiten, toekomstvisies en tips & trucs van inspirerende bedrijven.

Brabant Business Videoproducties biedt u daarnaast de mogelijkheid om uw product, dienst of organisatie op video te promoten. De maatwerk promotievideo’s zijn in te zetten op uw eigen website of social media-kanalen en krijgen aandacht op ons platform.

Brabant in Business (Platform). Via www.brabantinbusiness.nl blijft uw bedrijf in beeld middels nieuwsberichten, video, banners en leest u de laatste ontwikkelingen van ondernemend Brabant.

Met de BBM app blijft u op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws, komt rechtstreeks in contact met ondernemers, geniet u van voordelen en kunt u aanwezig zijn bij exclusieve bijeenkomsten en evenementen.

Deze off- en online frequente van verschijning, video en ons platform waarin we het laatste nieuws plaatsen zorgt ervoor dat we nog breder kunnen inspringen op onderwerpen.

Gerelateerd