JAJO

JAJO is een groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. Wij ontwikkelen, bouwen, onderhouden, herstellen en oogsten. Onze missie is samen de cirkel sluiten. JAJO behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn een financieel gezonde organisatie, bestaan uit 33 zelfstandige bedrijven en hebben ruim 1.000 medewerkers in dienst.

Leefbaar, betaalbaar en duurzaam
Als we willen dat alles zo blijft, zal alles moeten veranderen. Zodat onze toekomst leefbaar, betaalbaar en duurzaam is. Voor onszelf, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat betekent dat we dingen anders willen doen. JAJO wil een nieuw fundament leggen in een veranderende wereld. We willen alles doen om onze negatieve milieu-impact te minimaliseren.

Closing the circle, together
Het is onze missie samen de cirkel te sluiten. Onze opdrachtgevers op een houdbare manier te ondersteunen, nu en in de toekomst. Want een toekomstbestendig nu, creëren we samen. En ja, de uitdagingen zijn groots. Maar ons vertrouwen nog groter. Want JAJO is groot genoeg om ertoe te doen en klein genoeg om het ook echt te doen.

Volledige vastgoedcyclus
Dat betekent dat wij opdrachtgevers in elke fase van een bouwbehoefte kunnen helpen. Met advies, met het ontwerp, maar ook met de daadwerkelijke bouw, onderhoud of renovatie. We blijven tenslotte een bouwbedrijf in hart en nieren. En ook als er eerst nog een bestaand gebouw ontmanteld moet worden, kunnen de dochterondernemingen van JAJO je helpen.

Gerelateerd