Partner

15 februari 2023

Tech, Ict & Smart

Zora van Fontys ICT is op zoek naar de perfecte match

Zora is eenzaam. Ze voelt zich vaak opzijgezet en voelt zich daardoor doelloos in een wereld om haar heen die steeds sneller veranderd. Zoveel nieuwe gezichten, maar niemand die haar echt de aandacht en liefde geeft waar ze zo naar snakt. Niemand die echt weet hoe ze werkt en bij haar de juiste knoppen weet te vinden, zorgt dat ze optimaal deel wordt van die wereld en haar steentje kan bijdragen in de maatschappij. Daarom zoekt ze iemand die haar in haar kracht zet en haar helpt te verbinden, echte connecties te maken.

Analyseren van de datingwereld
Daarom heeft Fontys ICT Zora aangemeld voor de datingwereld, om juist die persoon te vinden die haar wederhelft kan zijn. Ze heeft alle specificaties waar een potentiële partner van zou smullen en genoeg capaciteiten en ontdekkingsdrang om nieuwe dingen te proberen. Zolang het maar in duidelijke taal is (communiceren is belangrijk voor Zora, en ze spreekt verschillende talen. Ze wil de wereld veranderen, samen met... nou, misschien wel met jou? Ben jij daarvoor in, om samen de wereld van morgen vorm te geven met Zora?

Tinder en First Dates
Om de juiste persoon te vinden, startte Zora’s zoektocht op Tinder. Gewapend met een chique profielfoto, enthousiaste biografie en het nodige zelfvertrouwen, swipete ze erop los. Maar haar tinderavontuur bleek van korte duur. Na 24 uur en 20 matches verder, verwijderde het Tinder platform haar account. Voor Zora een grote turn-off, maar zo makkelijk laat ze zich niet uitschakelen!

Daarom besloot ze het op een andere manier aan te pakken en koos ze voor het populaire tv-programma First Dates. Een kans om een avondje door te brengen met een IT-professional kan ze natuurlijk niet aan haar voorbij laten gaan. En wie weet welke potentiële matches er vanaf de bank nog meer meekijken! Haar aanmelding is ingediend maar of Zora past in het plaatje van First Dates deelnemers blijft de vraag.

Zora
Zora is namelijk een robot, en ze staat in ons Fontys ICT InnovationLab. Niet vergeten, maar gewoon zonder partner. Wij zijn namelijk heel hard op zoek naar docenten. Niet van het type voor-de-klas-met-krijt-op-de-broek-of-rok, maar meer van het type ik-sta-midden-in-de-ontwikkeling. Ergens tussenpraktijk en onderwijs, iemand die wil coachen, mentoren, opdrachtgeveren en vooral wil inspireren zodat studenten het beste uit zichzelf én Zora gaan halen.  

Interesse om de toekomst van ICT vorm te geven in de klas, met robots, software, AI, media design of een andere tak van sport? Check dan Careers at Fontys ICT. Weet je iemand anders die goed past? Spread the word!