Ga terug

17 maart 2020

Innovatie & Duurzaamheid

Zelfstroom uit Den Bosch verkozen tot 'Beste Werkgever'

Voor het tweede jaar op rij is het Bossche bedrijf Zelfstroom uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie energie, water en telecom. De titel komt tot stand door het Beste Werkgeversonderzoek, waar 500.000 medewerkers van Nederlandse bedrijven aan mee hebben gedaan.

Bram Leijten, oprichter van Zelfstroom, vindt het heel speciaal om deze waardering te krijgen: “Het onderstreept nog eens dat onze mensen met passie en overtuiging aan onze duurzame missie werken om deze aarde schoner door te geven aan de volgende generaties. Dat geeft ons allemaal energie!”.

Zonnestroom-specialist Zelfstroom begon in 2014 in de creatieve hotspot De Gruyterfabriek, maar inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in het Paleiskwartier in Den Bosch. Het personeelsbestand telt ruim 200 mensen.

Titel ‘Beste Werkgever van Nederland’

Naast de door Zelfstroom gewonnen categorie-titel, wordt er ook een Beste Werkgever van Nederland aangewezen. Op 18 maart wordt deze titel in twee categorieën uitgereikt: bedrijven met meer of minder dan duizend medewerkers. Zelfstroom maakt kans op de titel in de laatstgenoemde categorie.

Meer over het keurmerk is te vinden op: https://www.zelfstroom.nl/zelfstroom-verdient-opnieuw-beste-werkgevers-score/

Gerelateerd