Partner

5 februari 2021

WTCE EN EINDHOVEN AIRPORT VERBINDEN ZAKELIJK BRAINPORT MET DE REGIO ÉN EUROPA!

World Trade Center Eindhoven (WTCE) en Eindhoven Airport versterken de onderlinge band om gezamenlijk een springplank te bieden aan het regionale bedrijfsleven met ambities om internationaal de vleugels uit te slaan. Met de opening van een kantoor in de nabijheid van Eindhoven Airport, verstevigt WTCE haar positie om het midden- en klein bedrijf in Brainport te ondersteunen bij het internationaal zakendoen.

Naast een breed aanbod van zakelijke bestemmingen in Europa zal Eindhoven Airport, dat onlangs de officiële WTCE-licentie verwierf, haar Business Center in de terminal o.a. gaan inzetten ten behoeve van evenementen van WTCE. De Eindhovense luchthaven heeft daarnaast plannen om op termijn in de nabijheid van de terminal een nieuw WTCE-gebouw te ontwikkelen waar ook op een zakelijk, kwalitatief niveau regionale en internationale evenementen kunnen worden georganiseerd.

Voordat deze nieuwe faciliteiten daadwerkelijk ter beschikking komen voor beide organisaties, zal WTCE zich op korte termijn gaan toeleggen op een nieuw digitaal platform voor het regionale MKB. Dit platform verbindt WTCE leden uit Brainport met ruim 750.000 andere WTC-leden uit de hele wereld.

Met de samenwerking bieden WTCE en Eindhoven Airport het zakelijke ecosysteem in Brainport een totaalpakket aan producten dat internationaal succes binnen handbereik brengt.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Lianne van den Boogaard, directeur WTC·E via:
T. 040-237 4972
E. info@wtce.nl.
www.wtce.nl