10 februari 2023

Tech, Ict & Smart

WorkBoost & Reflective sluiten samenwerkingsovereenkomst

People Performance Agency Reflective is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met microlearning activatieplatform WorkBoost. De WorkBoost-app en -methodiek geven invulling aan het probleem dat veel organisaties gedragsveranderingen moeizaam tot stand kunnen brengen. Medewerkers worden geleefd door de waan van de dag waardoor er geen ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Met korte boosts van 5 minuten worden medewerkers dagelijks geactiveerd en geholpen. Zo is de WorkBoost app ook een perfecte oplossing om persoonlijke ontwikkelingsplannen van medewerkers echt te activeren en te realiseren. De samenwerking tussen beiden partijen zorgt ervoor dat Reflective nog beter invulling kan geven aan de People Performance propositie: Mensen in hun kracht zetten en helpen in hun ontwikkeling en een concrete bijdrage leveren aan de doelstellingen van de werkgever.

Technologie als fundament
Het Bredase bureau bestaat nog maar een jaar en heeft al een aantal gerenommeerde en specialistische technologie partners aan zich weten te binden. Om invulling te geven aan de People Performance belofte wordt er vanaf de start al samengewerkt met employee happiness platform 2DaysMood en talentmanagementplatform TMA. De dienstverlening van Reflective richt zich op commerciële MKB-organisaties waarbij advies en realisatie hand in hand gaan om medewerkers in hun kracht te zetten en dat te vertalen naar concrete bedrijfsresultaten.

Stijn Statz, managing director bij Reflective: “We zien deze samenwerking met WorkBoost als een belangrijke aanvulling op onze talentmanagement-dienstverlening en ons partnership met TMA. Nu kunnen we onze klanten nog beter helpen met het realiseren van ontwikkeling en verandering. Denk aan volledige veranderprogramma’s, maar ook op individueel niveau om persoonlijke ontwikkelingsplannen te realiseren. We kijken niet alleen naar de talenten van medewerkers of het gewenste gedrag vanuit de werkgever, maar we zetten dit om in actie en kunnen resultaat tastbaar maken. Uiteindelijk hoort daar natuurlijk ook een stuk beloning van medewerkers bij. Hiervoor zijn we al in gesprek met een vierde samenwerkingspartner.”

De belofte van WorkBoost
De belofte van WorkBoost aan werkgevers is duidelijk: de zekerheid hebben dat je medewerkers en teams elke dag beetje bij beetje groeien in gedragsontwikkeling en bewustwording in lijn met de strategie, opgave en dienstverlening. De WorkBoost-app verrijkt de periodes tussen contactmomenten met acties, check-ins en quizzen. Het wordt dus vooral ingezet als verlengstuk van managers, consultants en directies. Die belofte is niet onopgemerkt. Begin dit jaar won WorkBoost namelijk de CES Innovation Award op de grootste technologiebeurs ter wereld in Las Vegas.

Robin Naar, mede-eigenaar en CCO bij WorkBoost: “Dat een modern digitaal gedreven HR-adviesbureau als Reflective ervoor kiest om WorkBoost onderdeel te maken van hun propositie ben ik trots op. Ze staan open voor vernieuwing en zitten tegelijkertijd strak op de toegevoegde waarde voor klanten. Een samenwerking waar ik veel van verwacht in de toekomst.”