Ga terug

17 september 2020

Wonderland Beds gaat samenwerking aan met Social Media Bureau DeMarktwijzer uit Roermond

Wonderland - Beds of Norway wil door de samenwerking met professioneel Social Media bureau DeMarktwijzer heel Nederland veroveren!

ROERMOND - Wonderland Beds brengt al 10 jaar Scandinavisch slaapcomfort en design naar Nederland en België.

Sinds kort worden er vanuit het hoofdkantoor in Noorwegen de eerste stappen gezet om ook direct naar de eindconsument te communiceren in plaats van enkel naar retailers.

Om na de Scandinavische, nu ook de Nederlandse en Belgische markt te gaan veroveren, heeft Wonderland de hulp van social media bureau ‘DeMarktwijzer’ uit Roermond ingeschakeld.

“De combinatie van ervaren professionals en Young Potentials maakt de aanpak van DeMarktwijzer uniek”

Edwin de Mol – Sales manager en verantwoordelijke voor de communicatie in Nederland – is bij de keuze voor een social media bureau niet over één nacht ijs gegaan. Hij heeft heel bewust gekozen voor een bureau dat echt gespecialiseerd is in social media in plaats van een marketing- of communicatiebureau waarbij social media slechts een onderdeel is van het aanbod.

“Wij willen graag ook in de Benelux kenbaar maken waar Wonderland Beds voor staat. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een bureau dat in dit verhaal op een strategische manier met ons mee kan denken. De reden dat we juist voor DeMarktwijzer hebben gekozen, is hun bewezen expertise in het helpen van MKB-bedrijven om consumenten te bereiken. Met Wonderland willen we namelijk ook pro-actief onze dealers gaan helpen in de communicatie naar de consument. Zo kunnen we elkaar helpen om meer traffic naar de winkels te genereren. Die connectie die DeMarktwijzer met de MKBondernemers heeft, is in mijn ogen de kracht van de organisatie waardoor ik er direct een goed gevoel bij kreeg. DeMarktwijzer bundelt de expertise van ervaren professionals met de academische achtergrond en frisse blik van Young Potentials. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ze ons merk met een nieuwe kijk mooi op de kaart zullen gaan zetten.”– Edwin de Mol

“Onze missie? Zorgen dat de wereld beter slaapt!”

Al sinds 1969 worden bedden van Wonderland in het Fjordengebied van Noorwegen geproduceerd. Het volledige productieproces houden ze met veel liefde en trots nog steeds in eigen land. Sinds 1969 heeft het beddenmerk vooral in Scandinavië een prominente positie op slaapgebied kunnen bemachtigen maar ook in Nederland en België winnen ze aan terrein. Hun missie is al die tijd hetzelfde gebleven: “Zorgen dat de wereld beter slaapt”. Dit willen ze bereiken door het zachtere slapen waar Scandinavische landen om bekend staan en ook om in andere landen bekender te maken.

Meer weten over Wonderland Beds en hun social media strategie? Volg dan Wonderland – Beds of Norway én DeMarktwijzer op Facebook en Instagram om op de hoogte blijven!

Gerelateerd