14 juli 2022

Innovatie & Duurzaamheid

Wiltec lanceert nieuw online platform!

Wiltec is continu op zoek naar hoe we onze klanten (op een duurzame manier) verder kunnen helpen. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als ketenregisseur, proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Daar hoort natuurlijk een actueel online platform bij. Met de lancering van de nieuwe website en webshop kan Wiltec (toekomstige) klanten nóg beter van dienst zijn!

Toegang tot groot en actueel assortiment
Het online platform dat vandaag is gelanceerd bestaat uit twee delen: een webshop en een website. De nieuwe webshop van Wiltec geeft 24/7 toegang tot een groot en actueel assortiment. Bezoekers hebben direct inzicht in de voorraadstatus van alle producten, de levertijden en klantspecifieke prijzen. Alle facturen zijn in één overzicht te zien en herhaalbestellingen zijn eenvoudig en snel te plaatsen. De juiste producten bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Doe inspiratie op
De nieuwe website is voorzien van zeer rijke content, waarmee bezoekers toegang hebben tot zeer bruikbare informatie om werkzaamheden of werkprocessen nog slimmer, duurzamer en efficiënter uit te kunnen voeren. Wiltec maakt met haar producten, services en diensten het verschil!

Neem een kijkje op www.wiltec.nl en laat u inspireren!