31 oktober 2023

Tech, Ict & Smart

Wij hebben wat te vieren: CCB bestaat 40 jaar!

CommunicatieClub Brabant viert haar 40-jarig bestaan en laat dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Het belooft een inspirerende dag te worden waarin strategische communicatie in de betekeniseconomie en de kracht van data, AI en creativiteit wordt verkend.

Op donderdag 23 november 2023 opent CCB de deuren van MindLabs in Tilburg, een van de meest innovatieve plekken in Brabant. Hier dompel je jezelf onder in een wereld van boeiende sprekers, interessante cases en natuurlijk bourgondisch genieten van hapjes en drankjes tijdens het walking dinner én de gezellige borrel.

Locatie: MindLabs, Tilburg
Datum: donderdag 23 november 2023
Tijd: 18:00 - 23:00 uur

Meer informatie

Strategische communicatie in de betekeniseconomie
Het lustrumevent staat in het teken van ‘Strategische communicatie in de betekeniseconomie’. Keynote sprekers zijn Linda Hofman en Nanny Kuijsters, beiden docent-onderzoeker aan Fontys en werkzaam voor de Master Strategische Communicatie van Fontys&NHL/Stenden.

In de betekeniseconomie is de menselijke behoefte naar zingeving en betekenisvol handelen steeds belangrijker. Het bepaalt menselijk gedrag, maar nog meer ons economisch handelen. We zoeken de balans tussen wat goed is voor ons als persoon en wat goed is voor het grote geheel, het algemeen belang. Samen met Nanny verkennen we deze boeiende maatschappelijke ontwikkeling en de gevolgen ervan voor communicatie. Linda Hofman licht toe hoe toekomstonderzoek kan helpen om deze nieuwe wereld te begrijpen en erin te navigeren.

Daarnaast staan de club stil bij 40 jaar CCB, is er aandacht voor mooi Brabants communicatiewerk, en kun je genieten van een walking dinner en een feestelijke borrel.

Agenda
18:00uur Ontvangst met een feestelijke borrel
18:30uur Walking dinner
19:30uur Opening
19:45uur Keynote Nanny Kuijsters en Linda Hofman, FontysNHL/Stenden
20:30uur Inhoudelijk programma / 40 jaar CCB, meer info volgt zo spoedig mogelijk
21:10uur Afsluiting
21:15uur Bourgondische borrel + DJ
23:00uur Einde

De locatie: MindLabs
Het event vindt plaats in MindLabs, gelegen in het bruisende Tilburg. En waar anders dan bij MindLabs moet je zijn om de ontwikkeling van technologieën te zien die interacteren met menselijk gedrag; oftewel human centered AI. Met de unieke mogelijkheden van deze technologieën willen partners van MindLabs maatschappelijke uitdagingen helpen oplossen.

Deze onlangs geopende en innovatieve locatie biedt het perfecte decor voor een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Het adres is: locomotiefboulevard 101, 5041 SE Tilburg. MindLabs is op steenworp afstand van Station Tilburg. Kom je met de auto? Parkeren kan tegen betaling in de Parkeergarage Spoorzone Zwijsen.

Vier 40 jaar CCB mee!
Kun je niet wachten om deel uit te maken van deze bijzondere dag? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in. Inschrijven kan via de website tot en met dinsdag 21 november. Toegang voor leden is gratis, introducés betalen € 40,-.