7 januari 2021

Tech, Ict & Smart

“WEPRO” voor unieke soundtracks op maat

We produce, we provide

WEPRO is een bedrijf voor soundtracks op maat. Ze maken unieke soundtracks die te gebruiken zijn voor verschillende commerciële doeleinden en zorgen dat de videoproductie tot leven komt. Muziek voor commercials, films, trailers, entertainment, sport en alle andere denkbare videoproducties behoren tot hun expertise.

De start van WEPRO

Het zal niemand meer verbazen dat de muziek en entertainmentindustrie het erg zwaar te verduren heeft. Jonge ondernemers Luc Verwold en Joey van de Zanden, actief in deze industrie, zitten hier middenin. ‘Veel bedrijven in deze industrie zitten op het randje van faillissement terwijl we nu allemaal moeten kijken naar waar weer kansen ontstaan’, aldus Joey. Het coronavirus vraagt om creativiteit en dat is precies wat deze jonge ondernemers doen met WEPRO.

Het duo is al zo lang ze zich kunnen herinneren actief in de muziek en entertainmentindustrie, ze begonnen toen ze 12 jaar waren met draaien op fuifjes bij vrienden en op lokale feestjes als dj-duo. Hierna werd al snel de afslag gemaakt naar het organiseren van evenementen en produceren van muziek. Beiden hebben ze gestudeerd aan de Herman Brood academie waardoor ze door de jaren heen professioneel zijn opgeleid en een waardevol netwerk hebben opgebouwd.

Een mix van creatieve en commerciële kennis

Joey is zich tijdens zijn studie vooral gaan focussen op de commerciële kant van de industrie terwijl Luc zich heeft ontplooid tot een succesvolle producer op internationaal niveau. Hij heeft voor verschillende internationale artiesten mogen werken als Claudia Leitte, Chanel West Coast, Montana Tucker en de Stafford Brothers met als hoogtepunt verschillende studiosessies in Los Angeles.

Kennis, netwerk en creativiteit is wat deze jongens bij elkaar brengt en de aanleiding is voor hun nieuwe onderneming WEPRO.

Het in kaart brengen van bedrijven, producten, merken en commercials is door de jaren heen sterk veranderend door de modernisering en social media. Originaliteit, memorisatie en innovatie zijn de 3 voornaamste kernwoorden bij de hedendaagse video en muziek productie.

U ontvangt een unieke soundtrack

‘Veel soundtracks zijn vervangbaar en worden meerdere keren gebruikt, daarnaast is originaliteit de sleutel van ieder succes. Wij zijn in staat om een creatieve wens van de klant te vertalen naar een onvervangbare soundtrack’. Met WEPRO werkt u met de hedendaagse muziekgeneratie. Productiviteit en de wens van de klant staan centraal.

‘Muziek creëert een gevoel, een gevoel verkoopt’.

Wilt u een unieke soundtrack op maat laten maken? Neem dan contact met ons op:

weprosoundtracks@gmail.com

06-34115414