Partner

12 januari 2021

Innovatie & DuurzaamheidLifestyle

WINACTIE: WAS OP HOGERE TEMPERATUREN VOOR EXTRA HYGIËNE

Af en toe een kookwas met Klok Waspoeder Wit is goed voor was en wastrommel

Met een verantwoord schone blouse in de online vergadering? Was met Klok!


Verantwoord schoon en fris op het werk? Was met Klok!

Klok Waspoeder Wit is ecologisch verantwoord en huidvriendelijk. Bovendien werkt het ook bacteriëndodend. De receptuur bevat namelijk zuurstofbleekmiddel waardoor bacteriën en eventuele ziektekiemen worden gedood als je wast op minimaal 60 °C. Doe ook af en toe een kookwas om ondergoed, beddengoed en thee- en handdoeken grondig te reinigen.

Winnen

Naast dat u Klok Waspoeder Wit kunt bestellen via bovenstaande link of kopen in de supermarkt, kunt u ook een XXL-verpakking winnen. Brabant in Business mag XXL-verpakkingen verloten onder een ieder die deelneemt aan de winactie.

Wat moet je doen?

  • Like het bericht op onze LinkedIn en maak een connectie met onze pagina. Laat vervolgens een reactie achter met daarin: gedaan.

  • Of like het bericht op onze Facebook pagina, like tevens onze pagina en laat een reactie achter met daarin: gedaan.

  • Of like het bericht op Instagram, volg onze pagina en laat een reactie achter met daarin: gedaan.

Behalve handenwassen en een goede keukenhygiëne is het ook belangrijk om extra aandacht te besteden aan het wassen van bed- en badtextiel. Klok Waspoeder Wit is een uitstekende keuze als je regelmatig op 60°C wilt wassen of de kookwas wilt doen. Je reinigt bovendien ook de wastrommel: achtergebleven huid- en vetresten worden grondig verwijderd bij een kookwas. Probeer het maar eens, de wastrommel zal een stuk frisser ruiken.

Ingebouwde waterontharder

Houd bij de kookwas altijd de hoogste dosering aan: dit komt de werking ten goede en kalkaanslag krijgt minder kans. Lees voordat je gaat wassen altijd goed het etiket, daarop staat de maximale wastemperatuur. De ingebouwde waterontharder in Klok Waspoeder Wit voorkomt kalkaanslag bij wassen boven de 60°C.

Informatie

Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten), XXL-verpakking 74 wasbeurten € 21,99.

Over Klok

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

Partner