Partner

2 juli 2020

Leisure & Cultuur

Wandelen en fietsen in Noord-Brabant: hier moet je zijn!

Je hoeft niet ver weg voor een mooie fietstocht, een verrassende wandeling of zelfs een actieve fiets- of wandelvakantie. Noord-Brabant is dé fiets- en wandelprovincie bij uitstek. Hier moet je zijn!

Wist je dat in Brabant ruim 5.000 kilometer fietsknooppuntroutes liggen? En meer dan 10.000 kilometer wandelknooppuntroutes? Je kunt dus altijd wel een mooie route wandelen of fietsen. Lekker dichtbij, prachtige natuur, veel afwisseling tussen stad en platteland, interessante locaties om te bezoeken, comfortabele adresjes voor een goed bed en een overvloed aan terrasjes waar je heerlijk kunt eten en drinken. Komt nog eens bij dat het knooppuntennetwerk hier tiptop in orde is.

http://magazine.visitbrabant.com/wandelen-en-fietsen-in-noord-brabant/ http://magazine.visitbrabant.com/wander-und-fahrradausgabe/ http://magazine.visitbrabant.com/walking-and-cycling-in-north-brabant/

Laat je inspireren door een van onze themaroutes of stippel gerust je eigen route uit. En kijk wat er nog meer te doen is in onze prachtige provincie voor een compleet en onvergetelijk weekendje weg of vakantie!

Je bent van harte welkom…

Kom ook genieten van het prachtige Brabantse land en stippel jouw volgende fiets- of wandeltocht uit met de actuele fiets- of wandelkaarten van Noord-Brabant. Je koopt ze hier.

Check de Druktemeter

Kijk voordat je op pad gaat op de druktemeter op Hiermoetjezijninbrabant.nl. Je ziet daar niet alleen de actuele drukte in de Brabantse natuurgebieden, ook vind je hier allerlei tips voor een onvergetelijk dagje uit in Brabant!

Gerelateerd