Elisabeth Beukers

6 april 2023

Retail & Marketingblog

Waardering in geuren en kleuren, zo maak je direct indruk!

Partner

Graag wil ik inhaken op een belangrijke dag, die wellicht jij als werkgever nog niet met dikgedrukte letters in je agenda hebt genoteerd. Bij SMOKED by Liz zijn we ervan overtuigd dat jouw secretarieel medewerkers ook wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Jazeker, ik heb het over de secretaressedag op 20 april.

Het wordt de hoogste tijd dat jij als werkgever na gaat denken over een uniek cadeau voor jouw secretarieel medewerkers. Want jij gaat ze dit jaar toch ook op een unieke wijze verrassen?

Een uniek boeket
Wij van SMOKED by Liz hebben natuurlijk al nagedacht over een bijzonder geschenk om te geven en te krijgen. Onze geschenkbox bestaat uit o.a. een mooi boeket bloemen van Bouquet Exclusief. Bloemen zijn een universeel symbool van waardering en dankbaarheid. Daarnaast is het een geweldige manier om jouw secretaresse(s) te laten weten hoeveel je hun werk en inzet waardeert. Het boeket kan naar wens perfect afgestemd worden op de kleuren van jouw bedrijf.

Een unieke geurbeleving
Natuurlijk is er meer dan alleen een mooi boeket. In onze geschenkbox vind je namelijk ook een La Camelia Diffuser van 100 ml van het merk Aqua di Bolgheri. La Camelia is een zachte en zoete geur die bestaat uit Kokos, Ylang Ylang, Camelia en Vanille. Dit mooie, luxe item met porseleinen deksel zorgt voor een aangename geur in het interieur.

Ja, graag!
Heb ik je ervan overtuigd dat jij dit jaar met secretaressedag iets bijzonders gaat geven? Ik hoop van wel! Jij wil vast en zeker weten wat deze kleur- en geurbeleving je gaat kosten. Geloof me het creëren van loyale ambassadeurs voor jouw organisatie is je heel wat waard. Die € 50,- heb je daar toch wel voor over?

Neem contact met me op via info@smokedbyliz.com of neem een kijkje op onze website www.smokedbyliz.com

Partner