Ga terug

8 oktober 2019

VOOR NU. VOOR LATER.

Bouwgroep Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd. Van kantoren en distributiecentra tot opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen. Op maat gemaakt en volgens een uniek bouwconcept. Mooi, duurzaam, robuust en waardevast. “We bouwen immers ook voor onze achter, achter kleinkinderen”, aldus Willy Naessens.

De rood-blauwe borden en containers met de tekst “Nog een Werf!” zijn haast niet meer te missen. Naast deze rood-blauwe borden wordt vaak in rap tempo een groot logistiek pand gerealiseerd. “Deze vallen inderdaad het meest op”, aldus Suzan Dorgelo van Willy Naessens Nederland. “Dat komt omdat zich op deze locaties grote logistieke bedrijven vestigen. Maar we bouwen ook veel kleinere hallen hoor. Vanaf ongeveer 500 m2”.

Het van origine Belgische familiebedrijf is specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting in prefab beton. Dit doen zij onder meer voor het midden- en kleinbedrijf. MKB-panden, opslaghallen, kantoorgebouwen maar ook speciale realisaties als bioscopen of stadions behoren tot de portefeuille van de Willy Naessens Group. Suzan: “het is deze diversiteit die wij juist prettig vinden. Dit zorgt namelijk voor continuïteit doordat we flexibeler kunnen zijn. De kleinere panden zijn ons smeermiddel.”

Uniek bouwconcept

Verticale Integratie en prefab beton zijn de succescombinatie van het unieke bouwconcept van Willy Naessens. Alle processen die essentieel zijn voor de bouw hebben zij in eigen beheer: een eigen ontwerp en engineer afdeling, eigen betonproductie, eigen transport, eigen grondwerken, eigen montage en een eigen after-sales. Dorgelo: “Dit maakt het mogelijk om vroeg aan tafel schuiven bij de klant, waardoor optimalisatie plaatsvindt van begin tot eind. Een bouwproces start immers niet bij de eerste kruiwagen met zand, dit start al ver daarvoor. Juist in dat voorproces denken wij al graag mee.”

Willy Naessens nodigt klanten uit in een vroeg stadium met zijn specialisten rond de tafel te gaan zitten. Hoe eerder, hoe beter. “Door mee te denken vanaf de eerste penstreep op papier kunnen wij de wensen en behoeften van onze klant direct opnemen in ons unieke bouwconcept en onze ontwerpen. Daarnaast kunnen wij op basis hiervan een prijsraming afgeven met conceptplanning. Hierdoor wordt budgetzekerheid, planningszekerheid en haalbaarheid gegarandeerd” , aldus Suzan Dorgelo.

Prefab beton

Willy Naessens Industriebouw is specialist in prefab beton. “Wij produceren onze beton zelf in onze eigen fabrieken. Ook dat is onderdeel van onze Verticale Integratie”, aldus Dorgelo “Op deze manier kunnen wij de kwaliteit waarborgen en zijn we niet afhankelijk van derden”.

Prefab beton is geschikt voor tal van toepassingen en levert daardoor, al dan niet in combinatie met staal, een multifunctioneel eindresultaat op. “Het is flexibel, brandveilig en heeft een lange levensduur. Bijkomend voordeel is de duurzaamheid. De grote massa zorgt ervoor dat de tempratuur goed te reguleren is, waardoor deze constant kan blijven”, legt Dorgelo uit.

“Daarnaast worden steeds vaker hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van een nieuw bedrijfspand. Niet alleen door de klant maar ook door de wet- en regelgeving. Denk hierbij aan de compartimentering t.b.v. de brandwerendheid, de voedselveiligheid en de HACCP-regels. Wij merken, mede hierdoor, dat beton steeds populairder wordt in onze markt. Door de kwaliteit van ons prefab beton kunnen we voldoen aan de wet- en regelgeving”, aldus Dorgelo. “Dankzij de flexibiliteit sluiten we aan bij de behoeften en wensen van de klant. We geloven in ons product en passen het aan als de omstandigheden daarom vragen. Zoals Willy altijd zegt: We bouwen immers voor onze achter, achter kleinkinderen”.

Neem vrijblijvend contact met ons op: tel: 0852737230 of mail naar info@willynassens.nl

Gerelateerd