10 mei 2022

Lifestyle

VOLOP ACTIE EN ONTSPANNING IN TIROOLS VAKANTIEPARADIJS

Tiroler Zugspitz Resort, de ideale bestemming voor actieve gezinnen

Een dubbele wedstrijdglijbaan waarop je kunt wedijveren met je vriendjes wie het eerst beneden is. Dat en nog veel meer vind je in het splinternieuwe Tiroler Zugspitz Resort. Het is bij uitstek geschikt voor gezinnen die kiezen voor een afwisselende vakantie. Informatie: www.zugspitz-resort.at.

Het luxe viersterren-superior-resort ligt aan de voet van de majestueuze Zugspitze middenin de prachtige Alpennatuur. Van hieruit wandel je langs prachtige panorama’s, fiets je met de mountainbike door de bergen of klim je via een van de 130 klimroutes naar boven. Je kunt ook met de lift naar de top voor een onvergetelijk uitzicht op 2962 meter hoogte.

Niet alleen buiten is er volop vertier, ook in het resort zelf is er vanalles te beleven. Vooral voor kinderen. Voor ouders die af en toe even behoefte hebben aan een moment voor zichzelf is er een super-de-luxe Spa wellness die enkel voor volwassenen toegankelijk is.

Wedstrijdglijbaan met tijdsaanduiding
Kinderen vermaken zich uitstekend in het 1500 vierkante meter grote zwemparadijs met vijf avontuurglijbanen, piratenschip en junglebrug. Er is ook een 120 meter lange, dubbele wedstrijdglijbaan met tijdsaanduiding. De belevingswereld van twee verdiepingen omvat een kartbaan, een speel- en chillruimte, een bouldermuur en een bioscoop. Hoogtepunt is de 10.000 vierkante meter grote tuin met vijver waar kinderen zich uitleven in de buitenspeeltuin met trampoline en trapkartbaan. Voor avontuurlijke tieners is er een gevarieerd animatieprogramma. Er is ook een kinderopvang. Ouders en kinderen zijn welkom in de gezinswellness met familiesauna, familiestoombad en ontspanningsruimte.

Je kunt bij de boeking kiezen voor elegante kamers en suites in het nieuwe deel of een knus appartement met eigen keukentje in het appartementengebouw. In het sfeervolle restaurant geniet je elke dag van de traditionele keuken met regionale specialiteiten. Je kunt ook met je caravan of camper op een van de 190 comfortabele staanplaatsen op de 5-sterrencamping gaan staan. Deze kun je met of zonder maaltijden boeken.

In tien minuten tijd boven op Duitslands hoogste berg
Op steenworp afstand van het resort ligt het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn. De gondellift brengt je in tien minuten naar een hoogte van 2.962 meter. De rit in de panoramagondels is een belevenis op zich, want het biedt uitzicht op de toppen van vier landen en grote delen van de Tiroler Zugspitz Arena. Bovenop de berg bezoek je de avonturenwereld Fascination Zugspitze waar je leert over de geschiedenis van de berg.

Je kunt met de gratis pendelbus vanuit het resort in tien minuten naar de Ehrwalder Almbahn rijden voor een tocht in de bergen met lichte wandelpaden, diepblauwe bergmeren en zicht op de Zugspitze. Gezinnen kunnen wandelen naar de idyllische Seebensee of naar de smaragdgroene Ehrwalder Almsee. Terug bij het bergstation bezoek je het Tirolerhaus met een enorm groot zonneterras.

Informatie
Het Tiroler Zugspitz Resort ligt in het Oostenrijkse Ehrwald, net over de Duitse grens, en is uitstekend bereikbaar met de auto. Op de website www.zugspitz-resort.at vind je altijd wel een passend arrangement.

Zugspitz Resort
Obermoos 1
6632 Ehrwald, Oostenrijk
Tel: +43 5673 2309
welcome@zugspitz-resort.at
www.zugspitz-resort.at

Over het Zugspitz Resort
Het viersterren Zugspitz Resort ligt op een hoogte van 1.225 meter in het Tiroolse vakantieoord Ehrwald aan de voet van de Zugspitze. Het hotel ligt aan het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn en is het ideale vertrekpunt voor wandelingen en wintersport. Het resort biedt een veelheid aan accommodaties: comfortabele kamers, suites en appartementen in Tiroolse stijl. Voor natuurliefhebbers het hele jaar door een luxe camping.

De restaurants van het resort bieden culinaire hoogstandjes, waarbij je kunt kiezen uit een heerlijk vijfgangendiner of traditionele à-la-cartegerechten in de gezellige Zirbenstube. Voor de kinderen is er een uitgebreid animatieprogramma met een groot zwemparadijs. Voor volwassenen is er een uitgebreide wellness. Informatie: www.zugspitz-resort.at.