1 juni 2023

Lifestyle

Vier vaderdag bij Oesterdam

Verras je vader met een High Beer bij Oesterdam! Geniet van heerlijke bieren en bijpassende gerechten, terwijl u ontspant en het prachtige uitzicht bewondert. Reserveer nu voor een onvergetelijke vaderdag!

Brew Daddy
Op zoek naar een originele manier om vaderdag te vieren? Kom naar Brew Daddy op 18 juni en laat u verrassen door heerlijke bieren in combinatie met bijpassende gerechten. We hebben onze Oesterdam speciaal bieren gecombineerd met lekkere gerechten speciaal voor de vaders.

Reserveren kan hier!

Ontdek de omgeving

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke manier om de omgeving van Oesterdam te ontdekken, dan zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Huur een E-chopper en rijd op je eigen tempo door de prachtige natuurlijke omgeving. Als je meer wilt leren over de geschiedenis en bezienswaardigheden van de omgeving, dan is een AR game misschien wel iets voor jou. Of waarom niet genieten van het uitzicht op het water en op ontspannen wijze de omgeving verkennen met een boot?

Ontdek hier de mogelijkheden

Rosé all day
Op zoek naar een leuke en ontspannende manier om te genieten van een heerlijke rosé? Bezoek dan het evenement Rose All Day op 25 juni bij ons! Gedurende de dag bieden wij de Chateau Cavalier Rose aan tegen de helft van de prijs. En wat is er nu beter dan deze heerlijke wijn combineren met een smakelijke visplank of verse oesters? Terwijl je geniet van de lekkernijen en de zon, kan je ook luisteren naar live muziek, die de sfeer compleet maakt.

Reserveer nu jouw plek