4 januari 2023

Tech, Ict & Smartblog

Verminder je zakelijke iPhone kosten met deze tips

Als ondernemer weet je vast en zeker al dat je zakelijke iPhone zowel je vriend als vijand is. Hij helpt je op een geweldige manier om je bedrijf te laten groeien en breidt met één druk op de knop je persoonlijke netwerk uit. Echter, met alle kosten die je maakt is het ook je vijand. In dit artikel geven we je tips om je te helpen om je iPhone kosten te verlagen.

 #1 Kies voor een goedkoop abonnement
Het eerste wat je kunt doen om je kosten te verlagen, is te kiezen voor een goedkoop abonnement. T-mobile heeft voor je zakelijke iPhone superscherp geprijsde abonnementen. Daarnaast heeft T-Mobile vaak leuke aanbiedingen lopen zoals bijvoorbeeld geen aansluitkosten. Ook stel je zelf maandelijks je mb’s in. 

Naast T-Mobile zijn er natuurlijk nog meer aanbieders. Neem de tijd om de verschillende abonnementen te vergelijken en kies het abonnement dat het beste bij je behoeften past. Vergeet ook niet om naar de opties voor internationale roaming te kijken. Doe je regelmatig zaken in het buitenland, dan kan het kiezen van een goedkoop international roaming-abonnement je veel geld besparen.

 #2 Koop je iPhone met korting
Een iPhone is vaak een grote investering, je kunt daarom de kosten verlagen door te zoeken naar leuke acties. Zo zijn er bijvoorbeeld veel websites en winkels die refurbished iPhones tegen lage prijzen aanbieden. Ook kun je online op zoek gaan naar kortingscodes voor je iPhone aankooop. Als ondernemer kun je ook profiteren van speciale kortingen van Apple, die meestal worden aangeboden als je als ondernemer meerdere iPhones koopt.

#3 Gebruik alleen de apps die je nodig hebt
Een van de grootste kostenposten als het gaat om het gebruik van je iPhone, is het kopen van apps. Als je je iPhone voor zakelijke doeleinden gebruikt, is het belangrijk dat je alleen de apps gebruikt die je echt nodig hebt. Veel apps zijn gratis, maar als je een betaalde app moet kopen, neem dan de tijd om de reviews te lezen en te controleren of de app betrouwbaar en veilig is. Anders is het echt weggegooid geld.

#4 Hou je data- en roamingkosten in de gaten
Als je veel op reis bent voor zakelijke doeleinden, moet je voorbereid zijn op de extra kosten die gepaard gaan met het gebruik van roaming. De roamingkosten kunnen aanzienlijk zijn, dus het is belangrijk dat je je data- en roamingkosten in de gaten houdt. Veel aanbieders bieden lage roamingtarieven aan, dus neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en je roamingkosten te verlagen.

#5 Gebruik wifi
Een andere manier om je kosten te verlagen, is door het gebruik van wifi. Dataverbruik is over het algemeen duurder dan het gebruik van wifi. Zoek daarom wifi-hotspots op wanneer je op reis bent. Zo kun je gebruikmaken van wifi in plaats van je mobiele data, waardoor je kosten laag blijven.

#6 Gebruik een toestelverzekering
Een van de beste manieren om de kosten van je iPhone te verlagen, is door het afsluiten van een toestelverzekering. Deze verzekering biedt bescherming tegen schade, diefstal of verlies van je iPhone, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Er zijn veel verschillende toestelverzekeringen beschikbaar, dus neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en de beste verzekering te vinden.

#7 Koop accessoires
Het gebruik van accessoires zoals een screenprotector of een hoesje, verlengt de levensduur van je iPhone. Koop alleen accessoires die je echt nodig hebt en controleer of je toestelverzekering deze items dekt.

#8 Gebruik een kostenbesparende app
Tot slot zijn er kostenbesparende apps te vinden. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar die je kunnen helpen bij het beheren van je kosten. Deze apps helpen je om je dataverbruik, roamingkosten en andere kosten in de gaten te houden, zodat je geen geld verspilt.

Nu is het jouw beurt
Het verlagen van de kosten van je zakelijke iPhone kan een grote uitdaging zijn, maar door deze tips te volgen, kun je je kosten aanzienlijk verlagen. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en kies de optie die het beste bij je behoeften past. Met de juiste voorbereiding kun je veel geld besparen op je zakelijke iPhone kosten.