14 juni 2022

blogNieuws

Veilige lucht voor de regio: Euromate en Air Group maken zich daar samen hard voor!

De Bredase bedrijven Euromate en Air Group gaan samen verder! Euromate staat gekend om de expertise in luchtreiniging; Air Group is specialist in klimaatbeheersing. Door het samengaan kan men met de kennis, kunde, producten en diensten voortaan áltijd een oplossing bieden aan bedrijven en organisaties die een uitdaging hebben op het gebied van de binnenlucht.

In een tijd waarin ‘gezonde en veilige lucht’ een steeds belangrijkere rol speelt, gaan beide partijen zich gezamenlijk inzetten om elk bedrijf en organisatie te helpen om personeel, klanten en bezoekers een aangenaam en veilig verblijf in hun gebouwen te bieden. Overal waar mensen binnen verblijven is behoefte aan energiezuinige, kostenbesparende en bewezen effectieve oplossingen om de lucht te reinigen, koelen of verwarmen.

Vervuiling van de binnenlucht door bijvoorbeeld virussen en fijnstof kun je op verschillende manieren aanpakken. Of het nu gaat om ventilatie, luchtreiniging, air conditioning, warmtewinning door het inzetten van warmtepompen, heteluchtgordijnen en onderhoud van de producten: samen kunnen Euromate en Air Group dé gepaste oplossing bieden. Van het aanpassen van bestaande systemen, aanvullen van behoeften tot het plaatsen van geheel nieuwe systemen. De organisaties hebben decennia aan ervaring en expertise in huis en kunnen gezamenlijk kleine en grote projecten realiseren.

Bij beide organisaties staan het leveren van kwaliteit, klantvriendelijkheid, vakkundigheid en een oplossingsgerichte aanpak voorop. Binnen de bedrijven wordt het samengaan daarom gezien als de perfecte match waarin ‘samen sterk’ het motto is.

We gaan in de komende periode onderzoeken welke afdelingen nauwer kunnen gaan samenwerken om groei te realiseren. In gedachten kijken we alvast vooruit naar de mogelijkheid om in de toekomst onder één naam naar buiten te treden. Voor de bestaande relaties van Euromate en Air Group zal er voorlopig niet veranderen.