13 mei 2022

Van den Bosch opent deuren voor nieuw talent

ERP, 13 mei 2022 – Aansluitend op de lancering van het nieuwe carrièreplatform career.vandenbosch.com organiseert Van den Bosch op woensdag 1 juni 2022 een eerste career event in de Van den Bosch Academy in Erp. Om zowel nieuw als ervaren talent kennis te laten maken met de logistiek dienstverlener en de wereld van de bulklogistiek, worden voor de eerste keer de deuren van het in-house trainingscentrum geopend.

“Op deze manier willen we potentiële medewerkers op een laagdrempelige manier een kijkje laten nemen bij Van den Bosch”, vertelt Michiel van Kessel, Director Staff Services. “We werken niet met tijdsblokken, een vast programma of inschrijving. Tussen 17.00 en 19.00 is iedereen die geïnteresseerd is in Van den Bosch welkom om binnen te lopen. Het biedt de kans om vrijblijvend kennis met ons te maken. Ook als er op dit moment geen geschikte vacature openstaat, maar de bezoeker wel geïnteresseerd is in de carrièremogelijkheden.”

Van ICT-specialist tot afstudeerstage
Van den Bosch wordt tijdens het evenement in de volle breedte uitgelicht, van management tot operatie. “Ieder talent is welkom, van ICT-specialist tot aan planners en chauffeurs. Ook als je op zoek bent naar een (afstudeer)stage of een leer-werkplek”, vertelt Van Kessel. “Daarom wordt iedere afdeling op het event vertegenwoordigd door diverse medewerkers. Zij delen hun verhaal, gaan het inhoudelijke gesprek aan of beantwoorden eventuele vragen.”

Binnenkijken bij de Academy
Het is de eerste keer dat de Academy toegankelijk is voor publiek sinds het in-house trainingscentrum geopend werd in maart 2021. Van Kessel: “Ik kijk ernaar uit om weer mensen te ontmoeten. Het is fijn om iets van onze organisatie te kunnen laten zien, zeker als het gaat om een decor van ruim vijfhonderd vierkante meter waar theorie en praktijk samenkomen. In de huidige arbeidsmarkt ben ik ervan overtuigd dat zulke ontmoetingen belangrijk zijn. Dat je dan mensen kunt verwelkomen op zo’n speciale plek als de Academy is extra bijzonder.”

Kijk voor informatie over het evenement of werken bij Van den Bosch op career.vandenbosch.com. De Van den Bosch Academy is gevestigd aan Bussele 30 in Erp.