Ga terug
Partner

11 november 2019

Leisure & Cultuur

Uitgifte kaarten Nieuwjaarsconcerten 2020 provincie

’s-Hertogenbosch, 11 november 2019 - Traditioneel biedt het provinciebestuur de inwoners van Brabant nieuwjaarsconcerten aan. Ook dit jaar worden deze concerten gegeven door de philharmonie zuidnederland op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 5 januari 2020. De uitgifte van de gratis kaarten voor het concert start op donderdag 28 november 2019 om 10.00 uur.

Sinds jaar en dag luidt philharmonie zuidnederland het nieuwe jaar in met een keur aan even vrolijke als opwekkende muziek. Deze keer staat de feestelijke muziek van onder anderen Gershwin, Bernstein en Rodgers & Hammerstein op het programma.

Stadscomponist

Bijzonder is dat het orkest ook ‘Here comes everybody’ speelt van Anthony Fiumara, stadscomponist van Tilburg. Het Rascher Saxophone Quartet speelt samen met de philharmonie het Concert voor saxofoonconcert en orkest, van Philip Glass. Het orkest staat onder leiding van Wayne Marshall, die ook de piano bespeelt. De concerten om de start van 2020 te vieren, worden beide gegeven in het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch, om 11.15 uur en om 14.30 uur

Kaarten

De kaartuitgifte voor beide concerten start op donderdag 28 november 2019. Kaarten zijn vanaf 10.00 uur te bestellen via Perron-3, op telefoonnummer: 073 - 850 7552 of via de website www.perron-3.nl/nieuwjaarsconcert. Per persoon en per huisadres kunnen maximaal twee kaarten worden gereserveerd.

Reserveren is alleen mogelijk via Perron-3, niet bij de provincie of philharmonie zuidnederland. Meer informatie over de inhoud van het concert vindt u op www.philharmoniezuidnederland.nl.

Gerelateerd