Ga terug

23 september 2019

Nieuws

Technische banenavond bij Mansveld Techniek

Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert Mansveld Techniek een banenavond bij haar hoofdvestiging Le Havre 1 in Eindhoven. Het van oorsprong Eindhovense familiebedrijf nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in een carrière in de techniek om vrijblijvend kennis te komen maken.

Mansveld Techniek is op zoek naar nieuwe collega’s. Op de banenavond heten zij iedereen welkom: vakbekwame technici en zij-instromers, als ze maar op zoek zijn naar een baan in de techniek.

De banenavond is een unieke kans om de organisatie op een informele manier te leren kennen. Vanuit alle lagen van de organisatie zijn medewerkers aanwezig om rondleidingen te geven en meer te vertellen over het bedrijf. Daarnaast krijgen de aanwezigen een indruk van alle beschikbare vacatures.

Wil je meer weten over de banenmarkt? Kijk op: www.mansveld.nl/banenavond

Toonaangevend in techniek

Mansveld Techniek staat bekend om de realisatie van toonaangevende projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, schakel- en besturingspanelen, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Eersel, Utrecht, Goor en Maastricht worden innovatieve oplossingen bedacht, ontwikkeld en geleverd voor nationale en internationale klanten

Gerelateerd