31 januari 2022

Tech, Ict & Smart

TBWB, dé specialist in logistieke automatisering viert zijn 45-jarig jubileum!

14 februari 2022 markeert een historische gebeurtenis voor logistieke automatisering, TBWB (Technisch Bureau West-Brabant BV) bestaat dan namelijk 45 jaar. Een unieke prestatie in deze branche. TBWB is een familiebedrijf opgericht in 1977 door Henk Friederichs, en richt zich vooral op industriële automatisering, gespecialiseerd in de interne logistiek. Het bedrijf is sinds 2009 overgenomen door de volgende generatie, zoon Bart Friederichs die algemeen directeur is, en zijn zus Jikke Friederichs hoofd HR. Op 14 februari nemen wij ook afscheid van medewerker van het eerste uur; Willem Huijben, die na 45 jaar trouwe dienst gaat genieten van zijn welverdiende pensioen

TBWB - Smart solutions for Intralogistics Automation

TBWB is dé specialist voor de automatisering van interne logistieke processen met meer dan 45 jaar ervaring. Of het nu gaat om digitalisering van orderpick processen en integratie van geautomatiseerde installaties, palletiseerconcepten of de complete automatisering van bewerking- opslag- en transportsystemen, wij zijn de specialist in elke logistieke uitdaging!

TBWB levert complete maatwerk projecten voor de automatisering van uw interne logistiek; van engineering tot en met de oplevering en service (24/7). Of het nu gaat om transport- en sorteersystemen, material handling en orderpicken, tot automatische opslag van pallets en goederen, TBWB biedt de juiste oplossing voor ieder bedrijf actief in de logistiek. TBWB zijn core business is magazijnen, distributiecentra en productiebedrijven.

Voor ieder project stellen we een gespecialiseerd projectteam samen. De optimale bundeling van kennis en know-how, in samenwerking met onze betrouwbare partners zorgt voor het gewenste resultaat.

TBWB logistieke software voor een volledig geautomatiseerd magazijn

Met TBWB Flowcontrol besturen we de gehele geautomatiseerde installatie plus PLC. Met TBWB Stockcontrol beheren we de voorraad en magazijnprocessen (locatie, voorraad en opslag) voor geautomatiseerde oplossingen zoals; geautomatiseerde magazijnen, pick-to-light systemen en barcode scanners.

Met TBWB Sortercontrol heeft TBWB een unieke oplossing voor het besturen van sorteerinstallaties. Ons softwareteam koppelt al deze softwarepakketten naadloos aan uw ERP of WMS (Warehouse Management System).

Enkele klanten van ons zijn: Ahrend, Trans-O-Flex, Hitachi Transport Systems, Destil, Montapacking, Intertoys, Fabory, Bego, Sumitomo, CB, PostNL en Merba.

www.tbwb.nl