Partner

14 december 2022

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 9 | Weten vs. Leven

In deze podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 9 van het boek Straight-Line Leadership: Weten vs. Leven.

In Straight-Line Coaching worden mensen die kennis omzetten in actie gezien als intelligente mensen. Zelfs als ze niet veel informatie hebben verzameld, zijn ze waardevoller voor zichzelf en anderen dan iemand die ongelooflijke hoeveelheden kennis in zich opneemt en daar maar zelden wat mee doet.

 Tenzij je tot doel hebt een wandelende encyclopedie te worden en jezelf te vermaken met wat je weet. Je kunt beter gaan toepassen wat je weet. Dan haal je zoveel meer uit je leven!

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com