Partner

16 februari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 19 | Zou moeten vs. Moeten

 In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 17 van het Straight-Line Leadership boek: Zou moeten vs. Moeten.

Mensen doen bijna nooit wat ze zouden moeten doen. Ze doen echter altijd wat ze moeten doen. Er zijn zoveel zaken in ons leven die we ‘zouden moeten doen‘, maar het zijn de zaken die ‘moeten‘ waarvoor we echt in actie komen. Mensen doen wat ze moeten doen, nooit wat ze willen, of zouden moeten doen.

Alles waarvan je denkt dat je het zou moeten zijn, beperkt je in je vrijheid om echt te zijn. Dit geldt ook voor wat anderen denken dat je zou moeten doen. Vergeet dus wat anderen denken. Ga aan de slag met je eigen leven door heldere commitments te creëren.

  Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com