Partner

6 februari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 16 | Een zelf gecreëerde wereld vs. Een wereld van omstandigheden

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 14 van het Straight-Line Leadership boek: Een zelf Gecreëerde wereld vs. Een wereld van Omstandigheden.

Veel mensen, vooral in de verkoop, gaan op pad voor een deal en komen terug om verslag uit te brengen van hun resultaat. Ze vertellen dat de klant geen geld heeft, of dat de omstandigheden zijn veranderd, enzovoorts. Dit patroon is glashelder en leidt tot zeer weinig resultaat. Dat is wat er gebeurd als je leeft in een wereld van omstandigheden.

Een andere verkoper komt terug op kantoor en zegt dat hij de deal heeft gesloten. Ook al stuitte hij op dezelfde omstandigheden. Een klant had tot het nieuwe boekjaar geen budget meer, maar de verkoper creëerde een deal met uitgestelde betalingen en kwam terug met het contract op zak. Dit noemen wij een gecreëerde wereld.

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer?

www.straightlineleadership.com

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com