Partner

30 januari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 14 | Iemand een plezier doen vs. Iemand van dienst zijn

Aflevering 14 van de Straight-Line Podcast staat nu online! In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 13 van het Straight-Line Leadership boek: Iemand een plezier doen vs. Iemand van dienst zijn.

Altijd en constant de goedkeuring nodig hebben van andere mensen is een gevaarlijke verslaving. Hier moet je van afkicken als je iets wil maken van je leven. Continu mensen willen pleasen is een energievretende bezigheid.

Hoe zit het nu? Hecht je meer waarde aan de goedkeuring van anderen dan gewoon heel waardevol te zijn? Anders gezegd: Wil je iemands goedkeuring of wil je iemand echt helpen? Dit zijn namelijk twee verschillende werelden.

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com