Partner

23 januari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 13 | Eerlijk zijn over waar je staat vs. Erover liegen

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 12 van het Straight-Line Leadership boek: Eerlijk zijn over waar je staat vs. Erover liegen.Om daar te komen waar je wil komen, moet je eerst precies weten waar je staat. Pas als je weet waar je staat, kun je exact uitstippelen hoe je vanaf dat punt naar de gewenste plaats komt. Je moet hiervoor een ding doen: heel eerlijk kunnen kijken. Je kunt niet tegen de mensen die je willen helpen, zeggen dat het prima gaat, als dat niet zo is.Als iemand denkt dat je belt vanuit Amsterdam terwijl je in Maastricht staat, dan heb je niets aan zijn routebeschrijving naar Bodegraven.

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com