Partner

14 december 2022

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 10 | Willen vs. Kiezen

In deze aflevering van de Straight-Line Podcast spreken Johan en Mandy van der Put over hoofdstuk 10 van het Straight-Line Leadership boek : Willen vs. Kiezen.

Wensen, hopen, verlangen, willen: het is allemaal tijdverspilling. Het benadrukt alleen maar wat je nog niet hebt en wat je nog niet hebt bereikt. Willen wordt vanuit hier al snel een kinderlijk hopen. Juist dat brengt je in een positie waar effectief zijn en resultaat creëren onmogelijk worden.

 Kiezen is ongelooflijk krachtig. Een beslissing maken geeft zoveel kracht en zoveel macht, dat het doorgaans niet eens uitmaakt of het wel de juiste beslissing is. Dat is de hoeveelheid kracht die zit in kiezen. Het is de ultieme hefboom, mits je 'm gebruikt.

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com