Partner

17 april 2023

Financieel & JuridischInnovatie & Duurzaamheid

Stemperiode Rabobank Duurzame Innovatieprijs van start!

Steeds meer ondernemers willen naast groeien met hun bedrijf, ook actief bijdragen aan een betere wereld. Meewerken aan de oplossing voor een maatschappelijk vraagstuk. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs biedt Rabobank pioniers op dit gebied een podium voor een vliegende start.

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Een deelnemer aan de Rabo Duurzame Innovatieprijs ontmoet andere ondernemers die innovatief ondernemen en financiers die willen investeren in duurzame innovatieve bedrijven.

Stemperiode geopend
Welke finalist heeft het beste plan? Tot 1 mei 2023 kunnen alle leden van Rabobank een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. Je brengt je stem gemakkelijk uit via de Rabo Bankieren App, onder 'service', 'mijn lidmaatschap' en vervolgens kies je voor Rabo Duurzame Innovatieprijs. Vanuit de Brainportregio zijn MantiSpectra, PAKT & Smart Floor geselecteerd voor een finaleplek.

De winnaars ontvangen op 16 mei 2023 de Rabo Duurzame Innovatie Ledenprijs. Deze bestaat uit een bedrag van € 20.000,-, een bezoek aan Springtij 2023 en € 2.500,- tegoed voor trainingen door innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en partners. De drie categorieën zijn: voedseltransitie, inclusieve samenleving & energietransitie.

Meer informatie over de Rabobank Duurzame Innovatieprijs en alle finalisten vind je op: rabobank.nl/rdi.