3 februari 2021

Innovatie & Duurzaamheid

Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner HKB

HKB heeft zich als Business Partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 MiddenBrabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

HKB: “We zijn erg blij en vereerd dat we met de nieuwe vestiging van HKB in Tilburg als Business Partner van Station88 een bijdrage kunnen leveren aan het ondernemender maken van Midden-Brabant. HKB levert bedrijfskundig advies aan het MKB. Met onze brede kennis en ervaring helpen we ondernemers hun bedrijf te laten groeien en verder te ontwikkelen. We begeleiden ondernemers bij strategieontwikkeling, financiering, rendementsverbetering, procesverbeteringen en personeelsontwikkeling. Klanten waarderen onze heldere analyses en praktische aanpak, waardoor snel resultaat geboekt kan worden”. Jack van Hoof, oprichter en bedrijfskundig adviseur van HKB Tilburg ziet het partnership met Station88 als een natuurlijke fit. ‘’Station88 maakt Midden-Brabant ondernemender. HKB helpt ondernemers succesvoller te worden. We doen dit beiden door kennis te delen, bewustwording te creëren, te inspireren en te motiveren. Door onze krachten te bundelen kunnen we ondernemers in Midden-Brabant nog succesvoller maken.’’ Meer informatie https://www.hkbadvies.nl/vestiging/tilburg/

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie https://station88.nl/.