Ga terug

26 augustus 2019

Ondernemer in beeld

Startende ondernemers gaan het bootje in

Op woensdagavond 21 augustus kwam Startersnetwerk Meierijstad samen voor een unieke netwerkbijeenkomst bij de Helden van Kien in Sint-Oedenrode. Op deze zonnige avond gingen de aanwezige starters letterlijk het bootje in en het water op, om in gesprek te gaan met ervaren ondernemers uit Meierijstad.

De bijeenkomst bij de Helden van Kien is één van de bijeenkomsten die het Startersnetwerk organiseert binnen Meierijstad om beginnende ondernemers op weg te helpen. Dit met als doel jonge, beginnende ondernemers te helpen in het leggen van verbindingen en kennis te delen over onderwerpen die helpen succesvol te zijn in het ondernemerschap.

Zo gaf Arthur Frieser tips over hoe je succesvol netwerkt. Zoals oprecht interesse tonen in je gesprekspartner en je niet laten afleiden. Maar ook je goed voorbereiden en de juiste vragen stellen helpt om met succes te netwerken. Handige en praktische bagage voor de gasten tijdens het tweede deel van deze avond. Want ze konden deze prachtige zomeravond de kade op, of het bootje in, om in gesprek te gaan met een gevestigde ondernemer uit Meierijstad. Aanwezig deze avond waren o.a. Burgemeester Kees van Rooij, Bart Kablau, Ferenc Welten, Berry van de Velden, Arent van Dijk, Rob Jansen, Anton Bolwerk, Ramona Kerkhof en Mariëlle Lucius. Een rijtje succesvol ondernemers met veel kennis en ervaring, maar vooral ook enthousiasme dat ze deze avond deelde om andere, nog beginnende ondernemers, verder vooruit te helpen.

Startersnetwerk Meierijstad wordt aangeboden door POM, Rabobank en Gemeente Meierijstad: Bernardo Berenschot, accountmanager MKB bij Rabobank: ‘Het is telkens weer verrassend en mooi om te zien hoe bereidwillig ondernemers binnen Meierijstad zijn om elkaar werkelijk verder te willen helpen. Je zag tijdens de kennismaking op het water mooie gesprekken tot stand komen.’

Arent van Dijk van o.a. Platform Ondernemend Meierijstad en Ondernemersacademie: ‘Wat mij opvalt en inspireert is het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van startende ondernemers. Hun positieve drive en kijk op het ondernemerschap. Terugkijkend op de avond heb ik echt het gevoel gehad iets toe te kunnen voegen vanuit mijn eigen kennis en ervaring.’ Wil je meer weten over of aanhaken bij Startersnetwerk Meierijstad? Mail dan met starters@pom.nl

Gerelateerd