31 mei 2023

VastgoedRetail & Marketing

SPIE brengt collega's samen bij Breepark in Huis van Beweging

SPIE Nederland is na de overname van Strukton Worksphere de grootste multitechnische dienstverlener van Nederland. Ruim 7.000 SPIE’ers zijn dagelijks aan het werk om Nederland draaiende te houden. Op zaterdag 3 juni doen ze dat een dagje niet; dan staan ze even stil bij hun waardevolle werk. Het festivalterrein van Breepark wordt voor één dag van SPIE en wordt omgetoverd tot het Huis van Beweging.

Met dit eendaagse evenement wil SPIE haar medewerkers de kans geven om meer te weten te komen over elkaars werk en om hun trots te delen met hun families. "We zijn de laatste jaren hard gegroeid en hebben onze expertises verder uitgebreid. Op 3 juni kunnen collega's zien hoeveel we samen in beweging brengen", aldus Manouk Loonstijn, woordvoerder van SPIE.

Het organiseren van een bedrijfsevenement van deze omvang bij Breepark is een primeur. Jasmijn van Oosterum, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij de evenementenlocatie, benadrukt: "We hebben al veel mooie evenementen mogen organiseren in onze hal, maar een personeelsevenement van deze schaal is nieuw voor ons. Het wordt groots aangepakt, zowel binnen als buiten. Het wordt echt een beleving."

Energieneutraal evenement
De keuze voor Breepark als locatie is mede gebaseerd op het advies van evenementenbureau EventZ. Naast de beschikbare ruimte kan Breepark voldoen aan de behoefte van SPIE om een duurzaam evenement te organiseren. Het nabijgelegen zonnepark maakt het mogelijk om het evenement vrijwel energieneutraal te laten verlopen. EventZ werkt bovendien zoveel mogelijk met regionale leveranciers en faciliteert onder andere circulaire drinkbekers en waterbuffetten. Op het buitenterrein van Het Huis van Beweging wordt door SPIE een groene bouwplaats gecreëerd.

Alles draait komende zaterdag om beweging. Naast een gevarieerd aanbod van muziek, eten en drinken, kunnen de aanwezigen genieten van een game room, een techniekplein, een energy floor en diverse attracties. Het evenement belooft een dag vol entertainment en interactie te worden.