Ga terug

5 september 2019

Leisure & Cultuur

Smul 18/9 van Rambo: Last Blood en bier + burgers voor €1 p/s!

Bier, Burgers, Rambo en een flinke portie keiharde actie… Dat is wat je staat te wachten tijdens de BBB Rambo: Last Blood. Kijk dit bloedstoellende laatste deel van de Rambo-reeks onder het genot van een perfect koud biertje en een verse warme burger. Alleen tijdens de BBB voor maar €1 per stuk en zoveel als je op kan! Vanuit de heerlijk ruime stoelen en in het beste beeld en geluid zie je vervolgens als een van de eersten van Nederland hoe John Rambo (Sylvester Stallone) zijn wapens weer oppakt.

Over Rambo: Last Blood

John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel. Hij besluit nog 1x de wapens te pakken en stort zich in de gewelddadige wereld van de drugs en sekshandel net over de grens in Mexico. Dat zet natuurlijk kwaad bloed en als het kartel wraak wil nemen op hem ontstaat er een kat en muis spel waar John al zijn skills moet gebruiken die hij in het verleden heeft opgedaan.

Praktische info:

BBB met Rambo: Last Blood

  • Wanneer: 18 september

  • Inloop: half uur voorafgaand aan de film

  • Start film: verschilt per locatie

  • Ticketprijs: €12,00

  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp (Mannen Avond), Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.

  • Meer info

Gerelateerd