Partner

19 oktober 2022

Schrijf jouw bedrijf in voor de Open Dag van de Techniek Midden-Brabant 2023

De Open Dag van de Techniek Midden-Brabant is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar deden vijf gemeenten mee: Heusden (Drunen), Tilburg, Waalwijk, Dongen en Gilze. Midpoint Brabant gaat het evenement verder uitbouwen en streeft ernaar om het in alle gemeenten van de regio te laten plaatsvinden. Dus ook in 2023!

De gratis toegankelijke Open Dagen zijn opgezet voor iedereen die nieuwsgierig is naar techniek, zich oriënteert op een studie of stage in deze richting of overweegt om naar een technisch beroep over te stappen. Verspreid over het jaar vinden er in de gehele regio Open Dagen plaats waar je een kijkje kunt gaan nemen.

2023 trapt af met de Open Dag in Gilze, op zaterdag 14 januari. Op zaterdag 25 maart doet Hilvarenbeek mee met de Open Bedrijvendag van de Kempen. Heusden plant haar jaarlijkse Open Dag op zaterdag 10 juni, Waalwijk start al een dag eerder, op vrijdag 9 juni. In Oisterwijk en Moergestel is het te doen op zaterdag 17 juni, de landelijke Dag van de Techniek. En Tilburg organiseert haar Open Dag in oktober. De andere gemeenten in Midden-Brabant bekijken nog of en wanneer ze een Open Dag houden.

Midpoint Brabant organiseert de evenementen samen met vele technische bedrijven en onderwijsinstellingen. In elke gemeente bedenken de deelnemende organisaties ieder jaar opnieuw een uniek programma.