14 februari 2024

Tech, Ict & Smart

Samsung Galaxy AI: alle ins en outs

Samsung Galaxy AI: alles wat je erover moet weten

Slim, slimmer, slimst. Samsung kondigde tijdens de lancering van de S24-serie nóg iets nieuws aan: Samsung Galaxy AI. Hiermee tillen ze de telefoons met kunstmatige intelligentie naar een hoger niveau. Dit is wat je kunt doen met Samsung Galaxy AI.

Slimme, vernieuwde functies

Samsung Galaxy AI is de verzamelnaam van alle vernieuwde AI-functies die verwerkt zitten in de Samsung Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra. Naar verwachting zullen de functies ook op oudere Galaxy-modellen beschikbaar komen, maar het is nog onbekend wanneer hier sprake van is.

Geen taalbarrière meer met Live Translate

Live Translate is een van de Samsung Galaxy AI-functies. Hiermee worden telefoongesprekken live vertaald. Je praat in je eigen taal en de persoon aan de andere kant hoort de vertaling. Dit werkt beide kanten op én je ziet de tekst ook nog eens uitgeschreven op je telefoonscherm. De functie is vooralsnog beschikbaar in 13 talen. Met Chat Assist is het ook mogelijk om te chatten in je eigen taal en dat te laten vertalen.

Notities goed geordend

Nooit meer onduidelijke notities, omdat de notities-app dankzij AI lange aantekeningen structureert met bijvoorbeeld koppen en opsommingen. Ideaal als je tijdens vergaderingen mee wilt schrijven. Naast livevertaling en de mogelijkheid om notities netjes te structureren, is het met Samsung Galaxy AI ook mogelijk om webpagina’s samen te vatten en voiceberichten te transcriberen. Ontdek Galaxy AI op een van de nieuwste toestellen uit de Samsung Galaxy S24-serie. Benieuwd welk toestel het beste bij jou past? Bekijk de video waarin we elk toestel en bijbehorende specs en functies bij langsgaan.