Ga terug

24 oktober 2019

Samen een eigen woning realiseren in Steenbergen

Wanneer woont u in uw droomwoning en omgeving?

Een vraag die iedereen anders zal beantwoorden. Want wat past er bij uw leefsituatie, hoe toekomstbestendig zou een woning moeten zijn en wat past er bij uw budget? Kiest u dan voor een speciale locatie, voor het ontwikkelen van bestaande bouw of juist voor nieuwbouw met een specifieke architectuur? En hoe belangrijk is duurzaam en ecologisch wonen voor u?

Het realiseren van deze dromen is vaak dichterbij dan u zelf denkt. Ook in de gemeente Steenbergen zijn er veel mogelijkheden en liggen er kansen voor zelfbouw of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dit heeft veel voordelen want je hebt alle vrijheid, het is betaalbaar, zorgt voor een leuke buurt en is goed voor uzelf en uw omgeving.

Op maandag 4 november organiseren Platform Droomwonen Brabant en de gemeente Steenbergen een informatieavond om samen met inwoners te bekijken wat de mogelijkheden zijn, en welke mensen er interesse hebben om een dergelijk project te starten in Steenbergen. Op deze avond geven we uitgebreid voorlichting over de mogelijkheden van een zelf te realiseren woning in Steenbergen en het proces dat bij een dergelijke ontwikkeling wordt gevolgd.

Datum: maandag 4 november 2019

Locatie:                gemeentehuis, Buiten de Veste 1, Steenbergen

Tijd:                       19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)

Aanmelden:        via de website www.droomwonenbrabant.nl

Gerelateerd