Ga terug

4 oktober 2019

Ondernemer in beeld

Ruim honderd ondernemers bij elkaar op Nationale Koffiedag

Bladel, 3 oktober 2019 – Op 24 september vond de Nationale Koffiedag plaats van zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee. Ondernemer Antonie Loonen van Fortune Coffee regio Hapert organiseerde een regionaal netwerkevenement met ontbijt. Met een opkomst van ruim honderd ondernemers was het geslaagde ochtend volgens Loonen. “We hebben voor een goed begin van de dag gezorgd met zo veel ondernemers bij elkaar. Koffie verbindt en versterkt mensen met elkaar.”

Het is voor het vierde jaar op rij dat Fortune Coffee, initiatiefnemer van de Nationale Koffiedag, regionale netwerkevenementen organiseerde om ondernemers meer met elkaar in contact te brengen. De Nationale Koffiedag vindt jaarlijks plaats op de vierde dinsdag van september. “De ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en relaties op te bouwen met de nieuwe plannen in het vooruitzicht”, aldus Loonen.

Koffie en snelheid
In het bedrijfspand van Loonen in Bladel kwamen ruim 100 ondernemers naar het netwerkontbijt. De ochtend startte om 08.00 uur met koffie en een ontbijt. Martijn van den Broek, eigenaar van Van Ham Tenten & Podia, vertelde over de 'race naar de toekomst' met zijn bedrijf en rallyhobby. Hierna konden de ondernemers zich aan elkaar voorstellen en netwerken tot 10.00 uur. Loonen: “Het was een geslaagd netwerkontbijt met een grote opkomst, daar doen we het voor.”

Gerelateerd