1 februari 2021

Financieel & Juridisch

Ronald Meijers nieuwe voorzitter raad van bestuur ABAB Accountants en Adviseurs

Tilburg, 1 februari 2021 – Ronald Meijers is per 1 februari 2021 de nieuwe voorzitter raad van bestuur bij ABAB Accountants en Adviseurs. Hij volgt John Verhagen op die op 1 februari met pensioen gaat. Ronald Meijers vormt samen met Hans Scholten de raad van bestuur bij ABAB.

Hans Scholten over de benoeming van Ronald Meijers: “Het is fijn weer een ervaren medebestuurder te hebben gevonden die overduidelijk zin en energie heeft om samen met alle medewerkers invulling te geven aan de strategie van ABAB Accountants en Adviseurs.”

Ronald Meijers (1961) heeft ruim twintig jaar ervaring als bestuurder en bestuursadviseur. De afgelopen tien jaar was hij partner bij Deloitte. Daar gaf hij mede leiding aan de human capital consulting praktijk en was hij als CHRO de eerste vier jaar lid van het executive committee. ABAB haalt met Meijers een bevlogen bestuurder met een breed netwerk en specialisatie in transformaties en het menselijker maken van organisaties in huis. Meijers: “Bij ABAB tref ik een uiterst succesvolle en klantgedreven groep professionals met een rijke coöperatieve traditie. Ik zie ernaar uit met hen samen de fundering te leggen om voor nog eens honderd jaar ondernemers te ontzorgen. ABAB is bovendien uitstekend gepositioneerd om een concrete bijdrage te leveren aan de voedseltransitie, één van de grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd.’’