Ga terug

17 april 2020

Tech, Ict & Smart

Rob Baggerman toegetreden bij de Itec Printgroup als Advisor of the Board.

Met ingang van 1 maart 2020 is Rob Baggerman Advisor of the Board bij de Itec Printgroup Benelux. Baggerman is geen onbekende in de (internationale) printbranche.

Baggerman is een zeer ervaren expert in de business en heeft in zijn loopbaan meerdere C-level executive functies vervuld bij o.a. Eastman Kodak, Danka International, MultiCopy en Ricoh. Hij is een expert op het gebied van strategische heroriëntatie, fusies en overnames en transformatieprocessen.

Zijn commerciële managementervaring en affiniteit met customer focus en klanttevredenheid zullen een positieve bijdrage leveren aan de groeidoelstelling van de Itec Printgroup.

Focus op groei

De komst van Baggerman markeert de start van een nieuwe fase voor Itec. Het printbedrijf wil de komende jaren verder groeien in de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Waar andere spelers hun business uitbreiden naar nieuwe diensten, zoals telecom en IT, kiest Itec bewust voor een specialisatie in printing. Baggerman kan de Itec Printgroup daar nationaal en internationaal mee helpen gezien zijn jarenlange ervaring in de branche.

Versterken van het servicelevel

De groeidoelstelling van Itec heeft niet alleen betrekking op het vergroten van het marktaandeel, maar ook op het uitbouwen en het versterken van het servicelevel. De komende periode wil Itec het klantcontact intensiveren door enerzijds bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en anderzijds de commerciële afdeling verder uit te breiden. Hiermee wil het printbedrijf een waardevolle businesspartner zijn voor haar klanten.

Itec

Itec is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van printoplossingen. Met een duidelijke focus op maatwerk en service bedienen zij meer dan 6.000 klanten in de Benelux. In de vijf vestigingen in Nederland en België werken in totaal meer dan 300 medewerkers.

Gerelateerd