8 januari 2024

Tech, Ict & Smart

Putiton-E: een nieuw en innoverend businessplatform eindelijk klaar voor livegang

Michel Maljers, de oprichter van het innovatieve zakelijke platform, onthult trots zijn revolutionaire concept in online profilering voor ondernemers. Een zakelijk profiel op PutitonE krijgt de uitstraling van een fusie tussen IMDB & Wikipedia met de charme van een Netflixaccount.

Het nieuwe businessplatform Putiton-E
Het businessplatform, ondersteund door een team verspreid over Nederland, Thailand en India, streeft ernaar om bedrijven en merken de kans te bieden een ijzersterk online profiel te creëren. Een digitaal visitekaartje verrijkt met een pakkende biografie, foto's en gedetailleerde succesverhalen. Ook kun je heel eenvoudig de koppeling maken met andere marketingkanalen zoals Youtube en een eigen podcast.

Het nieuwe businessplatform lijkt daarmee een concurrent van LinkedIn? Oprichter Michel Maljers ziet dit anders. Hij geeft gedecideerd aan: “Nee, ik zie het als een interessant alternatief. De twee platforms sluiten elkaar niet uit, maar versterken elkaar zelfs”.

Putiton-E vs LinkedIn: wat is het verschil?
LinkedIn is een socialmediaplatform gericht op professionals, die vanuit elke mogelijke invalshoek content en berichten met elkaar kunnen delen. Door de jaren heen is de focus van de inhoud steeds meer van zakelijk naar persoonlijk gegaan, wat een logisch resultaat is van interactie op social media.

Het is echter zaak om het informatieve en zakelijke gedeelte niet te laten ondersneeuwen in de digitale wereld. Waar LinkedIn kiest voor de combinatie zakelijk en sociaal, is Putiton-E expliciet een businessplatform dat zich richt op informatieve content. Met inhoud zoals bij Wikipedia, profielen zoals bij IMDB en het gebruiksgemak zoals bij Netflix.

Kunnen Putiton-E en LinkedIn elkaar versterken?
De kracht van socialmediaplatforms is dat de krachten tegenwoordig vaak gebundeld worden. Op persoonlijk en sociaal vlak geven platforms als Facebook, Instagram en TikTok hierin het goede voorbeeld. Je kunt de content via alle platforms met elkaar delen, dupliceren en zelfs verwijzen naar elkaars account. Zo zie ik ook een potentiële wisselwerking voor me tussen LinkedIn en Putiton-E.

LinkedIn heeft erg veel leden en er wordt veel met elkaar gecommuniceerd. Inhoudelijke stukken die puur informatief geschreven zijn, sneeuwen daardoor soms onder. Putiton-E kan hier juist aan bijdragen door informatief te blijven en op deze wijze de interactie met LinkedIn op te zoeken. Ben je opzoek naar inhoudelijke en informatieve informatie? Lees dan verder op Putiton-E.

De opmars van Putiton-E: een frisse wind voor zakelijk netwerken
In een tijd waarin persoonlijk contact steeds waardevoller wordt en waarbij engagement & empathie essentiële kernwaarden zijn, biedt Putiton-E een platform waar ondernemers zichzelf kunnen presenteren met krachtige en uitgebreide profielen.

"Met een profiel op Putiton-E bieden we iedereen de kans om toegang te krijgen tot een wereldwijd netwerk van opmerkelijke en exclusieve contacten, waaronder overheidsinstanties, atleten, acteurs, creatieven, ondernemers, directeuren en CEO's van grote bedrijven", aldus Maljers.